Parteneri OAMD

LANSEAZA

ACADEMIA DE TRAINING PROFI

Impreuna cu specialistii nostri in training am creat o platforma de invatare dedicata, in principal, dezvoltarii Partenerilor nostri, ca antreprenori.

Academia de Training Profi pune la dipozitie cursuri de antreprenoriat, pentru dezvoltarea competentelor manageriale,  de business, dar si module de training pentru cei care sunt preocupati de dezvoltare personala

Fie ca vorbim de intelegerea si influentarea indicatorilor financiari,  de abilitatea de a motiva si dezvolta oamenii din echipa, ori de gestionarea eficienta a relatiei cu clientii, specialistii nostri in training ii insotesc, pe intreg parcursul procesului de invatare.

Astfel, Partenerii nostri au o experienta de training 360! Au acces la  biblioteca interna online, unde,prin invatare interactiva pot parcurge teme precum: Leadership, Eficienta personala,  Administrare personal, Notiuni de business. Mai mult, beneficiaza de training on the job, oferit de specialistii nostri fresh, ori se pot inscrie, alaturi de Parteneri din alte magazine, la cursuri care se desfasoara in clasa.

 In plus, au la dispozitie o modalitate simpla si rapida de invatare a conceptelor de retail prin continut video, foarte utila in pregatirea eficienta a angajatilor din echipa.

Academia de Training Profi sustine dezvoltarea tuturor competentelor necesare pentru a fi un Partener Profi de success!

#ParteneriiProfi au propria Academia de Training

La PROFI e mai simplu să fii antreprenor!
Alătură-te celui mai mare lanț de magazine alimentare din România!


Dacă îți place să lucrezi cu oamenii, ai cel putin 1 an experiență în comerț și dorești să începi o afacere, scrie-ne pe adresa:
vreaumagazin2@profi.ro, telefon 0374491946, sau foloseste butonul de mai jos:

Formular


766
Magazine Partener
5000€
Investiție minimă
2012
Startul proiectului
De ce să devii PARTENER PROFI:

Beneficiezi de notorietatea brandului PROFI, de strategia de marketing și atragere a clienților fără a plati taxe de marketing.
Ai asigurate programe de pregatire, nu doar pentru tine ci și pentru personalul său.
Nu trebuie să te preocupi în privința fluxului de numerar pentru aprovizionarea cu marfă, PROFI preia această activitate complexă.
În cazul preluării unui magazin cu vechime, acesta are deja o bază formată de clienți fideli.
Primești spre gestionare un magazin operațional, cu procese și proceduri gata implementate.
Model demonstrat de business de success (lansat de peste 9 ani, în prezent peste 766 magazine Profi din Romania operează în acest model).
Nu ai cheltuieli legate de identificarea, închirierea și amenajarea spatiului;
Afacere sigura, cu riscuri minime și garanții sub ofertele existente in piață.
Aplica acum


Ce spun #ParteneriiProfi
“Din prima clipă în care am descoperit sistemul Partener Profi, nu am stat pe gânduri. Îmi doream propriul business, iar riscul financiar era foarte scăzut în comparație cu decizia de a fi antreprenor pe cont propriu. Mi-am deschis o firmă și am depus o garanție financiară modică, care știam că poate fi recuperată în cazul în care colaborarea înceta. Iata-ma, 1 an mai târziu, cu un magazin, pe care l-am preluat cu mult entuziasm și pe care l-am adus la rezultate mult mai bune, si in punctul de a prelua un al doilea magazin. Am întâmpinat multe provocări, administrarea necesită multă implicare, iar construcția unei echipe fost de durată. Însă, cu multă rabdare și implicare, am reușit să mă bucur de rezultatele muncii mele și sunt foarte mândră de ce am realizat”

Andreea Movileanu
“Profi mi-a oferit șansa să îmi depășesc limitele și să devin antreprenor. Cu mult entuziasm, dar și pasiune pentru comerț, am acceptat provocarea de a prelua în parteneriat unul dintre magazinele Profi. Am fost surprins când am aflat cât este de simplu să pornești o afacere bazată pe un plan de succes la nivel național. Cu o investiție minimă, fără cheltuieli de închiriere, mi-am construit propria echipă și sunt implicat în mod direct în managementul și administrarea magazinului Profi. Sunt în permanentă legătură cu departamentele Profi care îmi oferă tot suportul de care am nevoie.”.

Daniel Hojda
“Cred cu tărie că visul oricărui român plecat să lucreze în afara țării este să revină pe pământ românesc și să fie alături de familie, oferindu-le șansa unei vieți mai bune. Am înfruntat provocările apărute, mi-am păstrat curajul și atitudinea pozitivă, iar prin interacțiunea cu moduri de gândire diferite am căpătat abilități de comunicare și relaționare, pe care le-am aplicat în gestionarea magazinelor. Șansa de a fi Partener Profi a contribuit la dezvoltarea mea profesională, dar și personală, pentru că cel mai important câștig este acela de a fi acasă, lângă cei dragi, având o afacere care îmi îmbunătățește viața, atât mie, cât și comunității din care fac parte.”

Dana Mitran
“Am transformat pasiunea pe care o am pentru zona de retail în afacere, deși nu credeam la început că e posibil. Recunosc că nu îmi lipseau ideile, dar ele nu sunt de ajuns dacă nu le dai aripi să zboare și daca nu ai resursele potrivite. Profi mi-a oferit oportunitatea de a administra un magazin, cu o investiție minimă și fără a plăti chirie pentru spațiu. Am avut acces la strategia de marketing și de atragere a clienților și am beneficiat permanent de sistemele și aplicațiile Profi, reușind astfel să îmi depășesc target-ul anual, iar pe langă comisionul lunar garantat, să mă bucur de bonusurile de final de an. Atât eu, cât și echipa pe care am construit-o cu multă atenție, ne bucurăm de tot suportul și gândim întotdeauna pe termen lung pentru că orice obstacole vom întâlni în calea succesului nostru, avem alături de noi un partener de bază în Profi.”

Cristian Campan
Aplică acum

Te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

Nume si prenume*
 
Telefon*
Ai introdus 0 / 10 caractere
 
Email*
 
Orasul dorit pentru magazin*
 
Ai experiența in comerț*
 
Ai cunostinte ale pachetului Office?*
 
Ai experienta în gestionarea unei echipe?*
 
Mesaj
 
 
 
 
Contact    Termeni și condiții    Politica de confidențialitate    Politica de utilizare cookie-uri
Copyright © 2024 S.C. Profi Rom Food S.R.L. Toate drepturile rezervate.